Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικά και μπορούμε να συνεργαστούμε. Το γραφείο μας έχει ανταποκριτές και συνεργάτες σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μας είναι η εμπειρία που έχει αποκτηθεί στα 57 και πλέον χρόνια λειτουργίας του γραφείου μας. Η εμπειρία είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.

Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα μας είναι ο άρτιος και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που διαθέτουμε.

Τέλος η εντιμότητα, η εχεμύθεια, η σοβαρότητα και η αποτελεσματικότητα που διαθέτουμε είναι οι αρχές που δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να έχουμε σημαία στο γραφείο μας.

Κατά την επιλογή του γραφείου του ιδιωτικού ερευνητή που θα αναθέσετε την υπόθεση που σας απασχολεί θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιστορία του γραφείου.

1ον Πόσα χρόνια λειτουργεί το γραφείο

2ον Ποιος ήταν ο ιδρυτής του γραφείου και δίπλα σε ποιον μαθήτευσαν οι σημερινοί διευθύνοντες του γραφείου.

3ον Ποια είναι η εμπειρία που διαθέτει ο ερευνητής.

Το κόστος είναι σχετικό και σε άμεση συνάρτηση με την ιδιομορφία της εκάστοτε υπόθεσης.

Η κάθε έρευνα έχει την δική της δυσκολία. αλλά η εμπειρία μας έχει καταστήσει απόλυτα ειδικούς έτσι ώστε να μπορούμε να απλουστεύουμε με έξυπνους χειρισμούς μια έρευνα που για άλλα γραφεία θα αποτελούσε μια δύσκολη υπόθεση.

Σε μας λοιπόν το κόστος είναι απόλυτα συμβατό με τις δυσκολίες της εποχής μας.

Έχοντας εσείς την ψυχική φόρτιση του προβλήματος που σας απασχολεί δεν χρειάζεται να έχετε καμία συμμετοχή στην έρευνα μας. Όλη την υπόθεση την αναλαμβάνουμε εμείς απαλλάσσοντας σας από οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

Η μόνη ευθύνη που εσείς έχετε είναι να φροντίσετε ώστε να μην διαρρεύσει το πρόβλημα και η ανάθεση του σε μας, διότι υπάρχει κίνδυνος να δυσκολέψει η επίλυση του ή και πολλές φορές να καταστεί αδύνατη.

Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα της κάθε υπόθεσης, διότι εμείς μπορούμε με στοιχεία να επιβεβαιώσουμε ή να απορρίψουμε τις ανησυχίες και τις υποψίες σας σε κάθε υπόθεση που σας απασχολεί.

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το αποτέλεσμα της έρευνας μας θα είναι αρεστό σε εσάς. Μπορούμε όμως να εγγυηθούμε ότι θα έχετε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν.

Φυσικά και η επιστροφή χρημάτων όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με το αν το αποτέλεσμα είναι αρεστό σε εσάς.

Εφόσον η έρευνα δεν προχωρήσει ή αναβληθεί με δική μας ευθύνη φυσικά και ΝΑΙ επιστρέφουμε τα χρήματα που μας έχετε δώσει.

Συγκεκριμένα εφόσον με την ανάληψη της υπόθεσης σας λάβουμε προκαταβολή και η έρευνα δεν μπορεί να προχωρήσει λόγω αξεπέραστων προβλημάτων, σας επιστρέφουμε την προκαταβολή που μας έχετε δώσει αφού φυσικά αφαιρέσουμε την αμοιβή μας για το χρόνο που έχουμε απασχοληθεί μέχρι αυτή τη στιγμή.

Στην περίπτωση που η έρευνα ακυρωθεί με δική σας ευθύνη η υποχρέωση που έχετε είναι να μας εξοφλήσετε για το χρόνο που έχουμε ασχοληθεί μέχρι αυτού του σημείου (χρόνος ραντεβού, χρόνος συλλογής στοιχείων για την έναρξη της έρευνας κλπ.).

TOP