Ντετέκτιβ Αλεξανδρούπολη | Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ Αλεξανδρούπολη - Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κοσσυβάκης

Η Αλεξανδρούπολη είναι πρωτεύουσα του νομού Έβρου και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Θράκης. Η τοποθεσία της πόλης είναι κομβική καθώς αποτελεί ένα σταυροδρόμι μεταξύ Ασίας, Μεσογείου και Βαλκανίων. Σήμα κατατεθέν και ίσως ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της πόλης είναι ο Φάρος, ο οποίος δεσπόζει επιβλητικά στο λιμάνι της. Στην Αλεξανδρούπολη η κίνηση δε σταματάει ποτέ. Τα μαγαζιά της πόλης, τα καφέ, τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της συγκεντρώνουν καθημερινά πλήθος κόσμου και τουριστών. Παρά τη σύγχρονη εικόνα της η πόλη έχει καταφέρει να κρατήσει κομμάτια του παρελθόντος της αναλλοίωτα στο χρόνο.

Πέρα από τον Φάρο της, η πόλη διαθέτει πολλά αξιοθέατα ξεχωριστής ομορφιάς που αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, ένα ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό της Θράκης, το Δέλτα του Έβρου με το περίφημο οικοσύστημα του,  το δάσος της Δαδιάς, μια όαση φυσικής ομορφιάς, η Σπηλιά του Κύκλωπα, μια από τις πολλές που υπάρχουν στην Ελλάδα, είναι μερικά μόνο από αυτά. Κύριες δραστηριότητες των κατοίκων της Αλεξανδρούπολης αποτελούν η αλιεία, η γεωργία και η κτηνοτροφία.

Όπως προδίδει και η ίδια η θέση της πόλης, η Αλεξανδρούπολη αντιμετωπίζει πολλά περιστατικά εγκληματικότητας λόγω του ότι συνορεύει με άλλες χώρες. Τα περιστατικά που έχουν παρατηρηθεί κυρίως είναι η διακίνηση λαθρομεταναστών, ναρκωτικών, ληστείες, παράνομη οπλοκατοχή και πολλά άλλα. Όπως είναι αναμενόμενο, όλη αυτή η κατάσταση προκαλεί σύγχυση στην πόλη, διαταράσσοντας την καθημερινότητα των κατοίκων.

Επίλυση Υποθέσεων στην Αλεξανδρούπολη

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Κοσσυβάκης γνωρίζοντας τη συγκεκριμένη κατάσταση, αναλαμβάνει υποθέσεις και στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Στα 48 χρόνιας λειτουργίας του γραφείου μας, πολλοί ήταν αυτοί που μας εμπιστεύτηκαν για κάποια προσωπική τους υπόθεση, μένοντας απολύτως ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας. Οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την πείρα μας, καθιστούν το γραφείο ιδιωτικών ντετέκτιβ Κοσσυβάκης την αποτελεσματικότερη επιλογή!