Ντετέκτιβ Εύβοια | Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ Εύβοια - Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κοσσυβάκης

Η Εύβοια, μετά την Κρήτη αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο σε μέγεθος νησί της Ελλάδας, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα. Το φυσικό της κάλλος με έλατα, καταρράκτες, φαράγγια, ειδυλλιακές παραλίες και παραδοσιακούς πέτρινους ξενώνες δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό μετατρέποντας την Εύβοια σε έναν μοναδικό προορισμό τόσο για καλοκαιρινές όσο και χειμερινές εξορμήσεις. Μάλιστα, η πρωτεύουσά της η όμορφη Χαλκίδα, είναι προτιμητέα και για διήμερες αποδράσεις από την Αθήνα λόγω της κοντινής απόστασης. 

Οι πανέμορφες παραλίες και το καταπράσινο τοπίο της Εύβοιας ενθουσιάζουν κάθε επισκέπτη, ενώ τα παραδοσιακά χωριά όπως η Κύμη και η Κάρυστος θα σε γοητεύσουν. Τα αξιοθέατα επίσης του νησιού είναι ανεξάντλητα, μουσεία οίνου, λαογραφικά μουσεία,  παραλίες, μονές, εκκλησίες, μνημεία κ.ά. Σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε τους καταρράκτες του Δρυμώνα, την Μονή του Οσίου Δαυίδ και τα Δρακόσπιτα. 

Αυτή η όμορφη εικόνα που προσφέρει το νησί της Εύβοιας έρχεται σε αντιπαράθεση με τις παραβάσεις που συμβαίνουν κυρίως στην περιοχή της Χαλκίδας. Διακίνηση ναρκωτικών, εκβιασμοί, τοκογλυφία και κλοπές ήταν κάποιες από τις περιπτώσεις που παρατηρήθηκαν στην Χαλκίδα τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα τα χωριά και οι πιο απομονωμένοι οικισμοί πάσχουν από συνεχόμενες διαρρήξεις και ληστείες. 

Επίλυση Υποθέσεων στην Εύβοια

Το γραφείο ιδιωτικών ντετέκτιβ Κοσσυβάκης και οι έμπειροι συνεργάτες του δραστηριοποιούνται και στην περιοχή της Εύβοιας. Εξειδικευόμαστε σε ένα πλήθος υποθέσεων όπως: εποπτεία συμπεριφοράς ανηλίκων, παρακολούθηση τηλεφώνου, απιστία – εξωσυζυγικές σχέσεις, κληρονομικές υποθέσεις, επαγγελματικές έρευνες.  Λειτουργούμε πάντα με εχεμύθεια, σύμφωνα με τη καθοδήγηση εξειδικευμένων νομικών συμβούλων.