Ντετέκτιβ Ηγουμενίτσα | Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ Ηγουμενίτσα - Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κοσσυβάκης

Η Ηγουμενίτσα είναι μια παραθαλάσσια πόλη που ανήκει στην περιφέρεια της Ηπείρου, ενώ είναι πρωτεύουσα του Νομού Θεσπρωτίας. Το απέραντο πράσινο της Ηπείρου, συνδυάζεται άψογα με τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, δημιουργώντας ένα μοναδικό τοπίο απέραντης φυσικής ομορφιάς. Η πόλη της Ηγουμενίτσας, εκτός από τις πανέμορφες ακρογιαλιές με τα πεντακάθαρα νερά της, είναι γνωστή και για τις θαλάσσιες εμπορικές και οικονομικές δραστηριότητες, αφού το λιμάνι της είναι σημαντικός εμπορικός κόμβος που συνδέει την Ελλάδα με τη υπόλοιπη Ευρώπη. 

Παράλληλα, το λιμάνι συνδέει την πόλη με αξιοζήλευτους καλοκαιρινούς προορισμούς όπως την Κέρκυρα, τους Παξούς την Πάτρα αλλά και σημαντικά λιμάνια της Ιταλίας όπως το Μπάρι, την Ανκόνα, την Βενετία κ.ά. Αν και η ίδια η πόλη δεν διαθέτει πολλά αξιοθέατα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αξίζει να επισκεφθείς κάποιες από τις πιο γνωστές τις παραλίες όπως το Δρέπανο, μια καταπληκτική παραλία μια λευκή ψιλή άμμο και ρηχά καταγάλανα νερά. 

Εκτός από το φυσικό κάλλος της Ηγουμενίτσας και ολόκληρου του Νομού Θεσπρωτίας, η πόλη δυστυχώς έρχεται αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα εγκληματικότητας και παραβατικότητας. Κλοπές και διαρρήξεις, διακίνηση ναρκωτικών, λαθραία μετακίνηση μεταναστών κ.ά  πλήττουν την περιοχή. Μάλιστα, απάτες, απιστίες και εξωσυζυγικές σχέσεις φαίνεται να είναι και κάποια από τα φαινόμενα που βρίσκονται σε έξαρση την τελευταία περίοδο.

Επίλυση Υποθέσεων στην Ηγουμενίτσα

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Κοσσυβάκης και οι έμπειροι συνεργάτες του βρίσκονται δίπλα σας, δίνοντας λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Η εχεμύθεια και η εντιμότητα αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά του γραφείου και της δραστηριότητάς μας. Με πάνω από 48 χρόνια εμπειρία στο χώρο των ιδιωτικών ερευνών αλλά και με την χρήση υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Κοσσυβάκης εγγυάται την αποτελεσματικότερη λύση σε κάθε σας υπόθεση!