Ντετέκτιβ Ιωάννινα | Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ Iωάννινα - Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κοσσυβάκης

Τα Ιωάννινα είναι παραλίμνια πόλη της Ηπείρου και πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού. Η πόλη ξεχωρίζει για τη φυσική ομορφιά της, με τη λίμνη Παμβώτιδα να προσφέρει τις καλύτερες επιρροές της στο τοπίο. Πέρα όμως από τη λίμνη, τα Ιωάννινα είναι γνωστά και για το νησάκι τους. Το νησί της Κυρά Φροσύνης όπως ονομάζεται, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη των Ιωαννίνων και αποτελεί το δεύτερο κατοικημένο νησί σε λίμνη στην Ευρώπη. Τα γραφικά πέτρινα σοκάκια σε συνδυασμό με την παλιά αρχιτεκτονική, τα καφέ, τα εστιατόρια και τις ταβέρνες συμπληρώνουν το σκηνικό.

Πέρα από το φυσικό τοπίο, στα Ιωάννινα υπάρχουν πολλά αξιοθέατα που αξίζει να δει κανείς. Η Καστροπολιτεία των Ιωαννίνων αποτελεί το αρχαιότερο βυζαντινό κάστρο στην Ελλάδα προσφέροντας φόρο τιμής στην ιστορία και το παρελθόν της πόλης.  Χτίστηκε το 528 π.Χ. και αποτελείται από 4 μέρη: το εξωτερικό τοίχος, τη βορειοδυτική ακρόπολη, τη νοτιοανατολική ακρόπολη (‘Ιτς Καλέ) και την κύρια Καστροπολιτεία. Μέσα στη Καστροπολιτεία μπορεί κανείς να βρει από κατοικίες και μαγαζιά μέχρι μνημεία και μουσεία όπως το Βυζαντινό, το Δημοτικό Εθνογραφικό αλλά και το Μουσείο Φώτη Ραπακούση.

Πέρα από το πανέμορφο φυσικό τοπίο και την έντονη τουριστική δραστηριότητα της πόλης, τα Ιωάννινα αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια πολλά περιστατικά εγκληματικότητας. Όλη αυτή η κατάσταση προκαλεί ανησυχία και ανασφάλεια στους κάτοικους της πόλης, κάνοντας τη χρήση μέτρων απαραίτητη. Ανάμεσα στις εγκληματικές ενέργειες που έχουν καταγραφεί στην πόλη των Ιωαννίνων ανήκουν: υποθέσεις ναρκωτικών, ληστείες, κλοπές και μικροκλοπές, βία, απάτες, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και πολλά άλλα. Η κατάσταση αυτή παρόλες τις δυσκολίες που προκαλεί για τους κατοίκους της μπορεί να αντιμετωπιστεί με τις κατάλληλες ενέργειες.

Επίλυση Υποθέσεων στα Ιωάννινα

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Κοσσυβάκης και οι έμπειροι συνεργάτες του βρίσκονται δίπλα σας, δίνοντας λύση σε κάθε προβληματισμό σας. Η εχεμύθεια και η εντιμότητα αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά του γραφείου και της δραστηριότητας μας. Η χρήση υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού καθώς και τα χρόνια εμπειρίας κι εξειδίκευσης καθιστούν το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Κοσσυβάκης την αποτελεσματικότερη λύση σε κάθε σας υπόθεση!