Ντετέκτιβ Καστοριά | Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ Καστοριά - Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κοσσυβάκης

Γνωστή και ως η “πόλη των γουναράδων”, η Καστοριά είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως, η πόλη είναι αμφιθεατρικά χτισμένη ενώ όλα τα σπίτια έχουν θέα στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς, Ορεστιάδα. Γύρω από την πόλη θεσπώζουν τα επιβλητικά βουνά Γράμμος και Βίτσι, ενώ τα χρώματα που αντανακλά η λίμνη μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο και το φυσικό τοπίο δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. 

Για να θαυμάσετε τις ομορφιές της Καστοριάς μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα γύρω από την λίμνη, μέσα από μια διαδρομή από οξιές και πλατάνια, να περιηγηθείτε στις γραφικές περιοχές της πόλης όπου θα βρείτε πανέμορφα αρχοντικά που ακολουθούν την Μακεδονίτικη αρχιτεκτονική αλλά και να ανακαλύψετε τις βυζαντινές και μεταβυζαντινές εκκλησίες που χρονολογούνται από τον 9ο έως τον 19ο αιώνα. 

Δυστυχώς, παρά την πολιτιστική ομορφιά που προσφέρει η Καστοριά, διάφορες παραβατικές πράξεις και περιστατικά έχουν κάνει την εμφάνισή τους κατά καιρούς. Η διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αλλά και ληστείες και διαρρήξεις, είναι συχνά φαινόμενα που θέτουν σε ανησυχία την ασφάλεια των κατοίκων της πόλης. 

Επίλυση Υποθέσεων στην Καστοριά 

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Κοσσυβάκης γνωρίζοντας τη συγκεκριμένη κατάσταση, αναλαμβάνει υποθέσεις και στην πόλη της Καστοριάς. Στα 48 χρόνια λειτουργίας του γραφείου μας, πολλοί ήταν αυτοί που μας εμπιστεύτηκαν για κάποια προσωπική τους υπόθεση, μένοντας απολύτως ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας. Στο γραφείο ιδιωτικών ντετέκτιβ Κοσσυβάκης μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιαδήποτε υπόθεση απασχολεί εσάς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.