Ντετέκτιβ Πειραιάς | Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ Πειραιάς - Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κοσσυβάκης

Ο Πειραιάς έχει το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης ενώ ταυτόχρονα είναι και ένα από τα μεγαλύτερα επιβατικά λιμάνια του κόσμου. Μάλιστα, οι ναυτιλιακές του μεταφορές παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς, οι επιβατικοί σταθμοί δέχονται πλοία από τα νησιά του Αιγαίου Πελάγους και την Κρήτη, αλλά και κρουαζιερόπλοια από άλλες χώρες όπως το Ισραήλ και την Κύπρο. 

Αναφορικά με την πόλη του Πειραιά, υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που μπορεί κανείς να κάνει. Αναμφίβολα, αξίζει να επισκεφθείτε το Πασαλιμάνι (Μαρίνα Ζέας) όπου θα έχετε την ευκαιρια να θαυμάσετε εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια και γιοτ, ενώ παραλιακά κείτονται πολλά εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ αλλά και εμπορικά καταστήματα όπως μπορείτε να περιηγηθείτε. Το Μικρολίμανο, είναι επίσης μια περιοχή ιδιαιτέρως ανεβασμένη τα τελευταία χρόνια, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε γευστικότατα πιάτα από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά με φόντο το μαγευτικό λιμανάκι και τα ψαροκάικα. 

Αυτή η όμορφη εικόνα που προσφέρει το λιμάνι του Πειραιά, έρχεται σε αντιπαράθεση με τις παραβάσεις που συμβαίνουν τόσο στο κέντρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Διακίνηση ναρκωτικών, επιθέσεις και εκβιασμοί, ένοπλες ληστείες αλλά και κλοπές ήταν κάποιες από τις περιπτώσεις που παρατηρήθηκαν στον Πειραιά τα τελευταία χρόνια.

Επίλυση Υποθέσεων στον Πειραιά

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Κοσσυβάκης και οι έμπειροι συνεργάτες του δραστηριοποιούνται και στην περιοχή του Πειραιά, προσφέροντας μια πληθώρα υπηρεσιών. Εξειδικευόμαστε σε ένα πλήθος υποθέσεων όπως εποπτεία συμπεριφοράς ανηλίκων, παρακολούθηση τηλεφώνου, απιστία – εξωσυζυγικές σχέσεις, κληρονομικές υποθέσεις, επαγγελματικές έρευνες κ.ά Λειτουργούμε πάντα με εχεμύθεια, σύμφωνα με τη καθοδήγηση εξειδικευμένων νομικών συμβούλων.