Ντετέκτιβ Πρέβεζα | Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ Πρέβεζα - Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κοσσυβάκης

Η Πρέβεζα είναι πόλη της Ηπείρου ενώ “βλέπει” στον Αμβρακικό Κόλπο και το Ιόνιο Πέλαγος. Το γραφικό λιμάνι της γεμάτο ιστιοπλοϊκά, τα γύρω εστιατόρια και μεζεδοπωλεία, οι γραφικοί πεζόδρομοι και τα προσεγμένα μαγαζιά, είναι σίγουρα κάποιοι από τους λόγους που θα σε κάνουν να λατρέψεις αυτή την πόλη. Ακριβώς απέναντι από την Πρέβεζα, σε μικρή απόσταση, δεσπόζει το ακρωτήριο του Ακτίου, γνωστό για την ομώνυμη ναυμαχία. 

Λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την πόλη, θα συναντήσεις τον ερειπιώνα της αρχαίας Νικόπολης, η οποία χτίστηκε μετά την ναυμαχία από τον Οκταβιανό. Στην ευρύτερη περιοχή ωστόσο, υπάρχουν πολλά αρχαιολογικά ευρήματα που μαρτυρούν ότι η περιοχή είχε ήδη κατοικηθεί από τα παλαιολιθικά χρόνια, καθώς έχουν εντοπιστεί τόσο παλαιοντολογικά όσο και ευρήματα από την εποχή του χαλκού. 

Εκτός από το όμορφο σκηνικό που παρουσιάζει η Πρέβεζα, στην ευρύτερη περιοχή αλλά και μέσα στην πόλη, έχουν παρατηρηθεί διάφορες παραβατικές αλλά και εγκληματικές δραστηριότητες που δημιουργούν ανασφάλεια στους κατοίκους. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των συμβάντων που έχουν συμβεί στην Πρέβεζα, ανήκουν υποθέσεις κλοπών, ληστειών, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών, παράνομης οπλοκατοχής και πολλές άλλες. Όλη αυτή η κατάσταση αναστατώνει τους κατοίκους της πόλης καθώς δημιουργεί ένα περιβάλλον αβεβαιότητας και φόβου τόσο στους ίδιους αλλά και στους επισκέπτες της.

Επίλυση Υποθέσεων στην Πρέβεζα

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Κοσσυβάκης  με πάνω από 48 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ιδιωτικών ερευνών προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην πόλη της Πρέβεζας, βοηθώντας στην αντιμετώπιση και βελτίωση της κατάστασης. Το γραφείο δρα πάντα με διακριτικότητα και εχεμύθεια αλλά και με την καθοδήγηση εξειδικευμένων νομικών συμβούλων. Κάθε υπόθεση που σας προβληματίζει βρίσκει τη λύση της εδώ!