Ντετέκτιβ Πτολεμαΐδα | Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ Πτολεμαϊδα - Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κοσσυβάκης

Η Πτολεμαΐδα βρίσκεται στη δυτική Μακεδονία κοντά στην πόλη της Κοζάνης. Έχει χαρακτηριστεί ως ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας, καθώς εδώ και 60 χρόνια οι θερμοηλεκτρικοί σταθμοί της περιοχής εκμεταλλεύονται το λιγνίτη για παραγωγή ενέργειας. Περιμετρικά από την περιοχή υψώνονται τα βουνά Βέρμιο και Άσκιο, ενώ η πόλη απλώνεται στην κοιλάδα της Εορδαίας. Η ιστορία της Πτολεμαϊδας επίσης, είναι μακραίωνη, καθώς σύμφωνα με έρευνες η περιοχή είχε κατοικηθεί από τους “Πρωτοέλληνες”, (δηλαδή Αιολείς και Αρκάδες), ενώ στην περιοχή έχουν γίνει διάφορες νεολιθικές και αρχαιολογικές ανακαλύψεις, ανάμεσά τους μια πιο πρόσφατη ανακάλυψη, ένα σπουδαίο εύρημα ένα χρυσό περιδέραιο που χρονολογείται γύρω στο 4500 π.Χ. 

Πέρα από την έντονη αστική της ζωή, η πόλη της  Πτολεμαΐδας έχει έρθει αντιμέτωπη κυρίως τα τελευταία χρόνια, με διάφορα προβλήματα  εγκληματικότητας και παραβατικές ενέργειες. Η κατάσταση τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο έντονη, κάνοντας την λήψη άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων απαραίτητη. Ανάμεσα στις εγκληματικές ενέργειες που έχουν καταγραφεί στην πόλη της Πτολεμαΐδας ανήκουν: ληστείες, κλοπές-διαρρήξεις, βία, απάτες, σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ναρκωτικά και ανθρωποκτονίες. Η κατάσταση αυτή παρόλη την αβεβαιότητα που προκαλεί στους κατοίκους της μπορεί να αντιμετωπιστεί με τις κατάλληλες ενέργειες.

Επίλυση Υποθέσεων στην Πτολεμαϊδα

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Κοσσυβάκης και οι έμπειροι συνεργάτες του βρίσκονται δίπλα σας, δίνοντας λύση σε κάθε υπόθεση που σας προβληματίζει. Λειτουργώντας πάντα με εχεμύθεια και εντιμότητα, το γραφείο διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και χρόνια εξειδίκευση, παράγοντες που το καθιστούν τον ιδανικό σύμμαχο σε κάθε σας υπόθεση!